Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang

by - March 15, 2017
Tempahan raya dibuka! Haa pada sesiapa nak tempah baju kurung untuk hari raya nanti, boleh la buat tempahan sekarang dengan mak saya. Dijamin jahitan mak saya berkualiti, kemas dan siap dengan pantas & efisen! :)


Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang


Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tapi, mak saya boleh jahit baju kurung biasa, baju kurung kedah & baju kurung pahang je. (yang penting bawa sample time nak tempah). Baju kurung moden atau jubah mak saya tak boleh buat. Minta maaf ye. 

Oh, kalau nak mak saya jahit langsir pun boleh. Yela mana la tahu, langsir kat rumah tu nak ditukar kepada yang baru. Beli je kain langsir, then mak saya boleh jahit. Yang simple-simple punya langsir boleh la, jangan pattern yang susah gilos hahaha.

So, kalau ada orang di area Seremban, Senawang, Seremban 2, Warisan puteri, Ampangan, Seremban, Nilai, Rembau sedang mencari tailor/tukang jahit baju kurung yang berkualiti.. boleh la tempah dengan mak saya. Memang recommended! Ramai yang puji hasil jahitan mak saya.

Berapa harga untuk satu pasang baju kurung? - RM40.
Kalau nak piping di tepi baju kurung + leher, tambah RM8.
Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan.
Nombor telefon/contact: 012-2727987/019-3219003 (Umi/Sham) or 017-2008642 (Sayidah)

Kot-kot la kalau ada yang bukan tinggal di Seremban tapi nak juga tempah, boleh je. Boleh je nak pos laju, tapi kena tambah bayaran postage la hehe.

Ada je pelanggan mak saya yang bukan dari Seremban. Ada yang datang dari Pahang, Melaka, Gombak Selangor, Bukit Beruntung dan Perak. Tapi mereka kebanyakannya tempah secara direct la hehe.

Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang

You May Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p