Search This Blog

Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang

By 5:11:00 PM ,

Tempahan raya dibuka! Haa pada sesiapa nak tempah baju kurung untuk hari raya nanti, boleh la buat tempahan sekarang dengan mak saya. Dijamin jahitan mak saya berkualiti, kemas dan siap dengan pantas & efisen! :)


Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang


Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tapi, mak saya boleh jahit baju kurung biasa, baju kurung kedah & baju kurung pahang je. (yang penting bawa sample time nak tempah). Baju kurung moden atau jubah mak saya tak boleh buat. Minta maaf ye. 

Oh, kalau nak mak saya jahit langsir pun boleh. Yela mana la tahu, langsir kat rumah tu nak ditukar kepada yang baru. Beli je kain langsir, then mak saya boleh jahit. Yang simple-simple punya langsir boleh la, jangan pattern yang susah gilos hahaha.

So, kalau ada orang di area Seremban, Senawang, Seremban 2, Warisan puteri, Ampangan, Seremban, Nilai, Rembau sedang mencari tailor/tukang jahit baju kurung yang berkualiti.. boleh la tempah dengan mak saya. Memang recommended! Ramai yang puji hasil jahitan mak saya.

Berapa harga untuk satu pasang baju kurung? - RM40.
Kalau nak piping di tepi baju kurung + leher, tambah RM8.
Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan.
Nombor telefon/contact: 012-2727987/019-3219003 (Umi/Sham) or 017-2008642 (Sayidah)

Kot-kot la kalau ada yang bukan tinggal di Seremban tapi nak juga tempah, boleh je. Boleh je nak pos laju, tapi kena tambah bayaran postage la hehe.

Ada je pelanggan mak saya yang bukan dari Seremban. Ada yang datang dari Pahang, Melaka, Gombak Selangor, Bukit Beruntung dan Perak. Tapi mereka kebanyakannya tempah secara direct la hehe.

Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang
Tempahan Raya Dibuka! - Baju Kurung Biasa, Baju Kurung Kedah & Baju Kurung Pahang

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.