Search This Blog

UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017

By 11:34:00 AM ,

As usual, setiap bulan mesti nak update kan UV PV sayidahnapisahdotcom yang comel ni hahaha. Walaupun tak ada la power sangat, tapi nak share juga UV PV sayidahnapisahdotcom, kot-kot boleh beri inspirasi ke pada orang lain hehehehe.

UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017


UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017 di Google Analytics
UV (Unique Visitor) : 73,447
PV (PageViews) : 198,507
Bounce Rate (BR) : 24.44%

Yeayy UV PV bulan April meningkat dari bulan Mac 2017. Syabaste sayidah! Tapi bounce rate menaik sobsobsob T.T

UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017 di dashboard blog
Yang atas ni adalah PV dari dashboard blogspot pula. More or less nak sama dengan PV dari Google Analytics (GA) tadi.

So...

Macam mana nak dapatkan trafik beratus ribu sebulan? Boleh ushar kat entri ni: Tips Tingkatkan Trafik Blog. Saya ada share 7 tips. Kalau follow and istiqamah buat ketujuh-tujuh tips tersebut, inshaaAllah UV PV beribu ribu boleh dapat sebulan tau hehehe.

Macam mana kalau malas nak update entri? Haaa benda alah ni pun selalu terjadi pada saya hahaha. So.. saya ada share tips acamno kalau malas nak update entri blog di SINI. Boleh laa ushar kalau nak hehe.

Yang penting.. bila dah tahu teknik, amalkan. Istiqamah + rajin + usaha + doa. Chaiyok! ;)  

You Might Also Like

15 comments

  1. fuhh, tak ley lagi nak kejar pageview beratus ribu macam SN...semput!

    ReplyDelete
  2. pergh bounce rate kc... busyra punya tinggi gila.. huhu..

    ReplyDelete
  3. hadoii bila la nk hebat cm blog kak cik ni.. tahniah ye kak cik..

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah..best nya kalau dapat pageview tinggi macam tu..

    ReplyDelete
  5. tahniah kak cik comels....

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.