UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017

by - May 03, 2017
As usual, setiap bulan mesti nak update kan UV PV sayidahnapisahdotcom yang comel ni hahaha. Walaupun tak ada la power sangat, tapi nak share juga UV PV sayidahnapisahdotcom, kot-kot boleh beri inspirasi ke pada orang lain hehehehe.

UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017


UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017 di Google Analytics
UV (Unique Visitor) : 73,447
PV (PageViews) : 198,507
Bounce Rate (BR) : 24.44%

Yeayy UV PV bulan April meningkat dari bulan Mac 2017. Syabaste sayidah! Tapi bounce rate menaik sobsobsob T.T

UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom April 2017 di dashboard blog
Yang atas ni adalah PV dari dashboard blogspot pula. More or less nak sama dengan PV dari Google Analytics (GA) tadi.

So...

Macam mana nak dapatkan trafik beratus ribu sebulan? Boleh ushar kat entri ni: Tips Tingkatkan Trafik Blog. Saya ada share 7 tips. Kalau follow and istiqamah buat ketujuh-tujuh tips tersebut, inshaaAllah UV PV beribu ribu boleh dapat sebulan tau hehehe.

Macam mana kalau malas nak update entri? Haaa benda alah ni pun selalu terjadi pada saya hahaha. So.. saya ada share tips acamno kalau malas nak update entri blog di SINI. Boleh laa ushar kalau nak hehe.

Yang penting.. bila dah tahu teknik, amalkan. Istiqamah + rajin + usaha + doa. Chaiyok! ;)  

You May Also Like

15 comments

  1. fuhh, tak ley lagi nak kejar pageview beratus ribu macam SN...semput!

    ReplyDelete
  2. pergh bounce rate kc... busyra punya tinggi gila.. huhu..

    ReplyDelete
  3. hadoii bila la nk hebat cm blog kak cik ni.. tahniah ye kak cik..

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah..best nya kalau dapat pageview tinggi macam tu..

    ReplyDelete
  5. tahniah kak cik comels....

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p