ingat nak schedule entri, tapi rupanya !

by - June 07, 2017


Pernah tak korang rancang untuk schedule entri blog untuk di-publish esok, tapi terlupa nak tukar tarikh harini kepada esok? Contoh.. kalau sekarang ni pukul 3 petang, nak schedule entri pukul 8 pagi esok. Tapi terlupa nak tukar tarikh di bahagian set date dari Jun 7, 2017 kepada Jun 8, 2017. So, ditekannya publish! So jadinya, entri tersebut dibawa ke belakang! Sakitnya hati jiwa raga T-T

Nak lagi sakit hati tu, jarak masa antara entri terbaru kita dengan entri schedule yang kita tersilap publish tu tak sampai sejam pun lagi. Sakitnya hatiii! hahahaha.

Macam saya lah malam semalam. Ingat nak schedule entri untuk publish pagi tadi pukul 8. Tapi lupa nak tukar date. So, terrpublish lah ia pada pukul 11 malam semalam. 11 malam orang ramai sedia nak tidur. Siapa nak baca T-T Hahaha geram tau.

Tapi takpelaahh, ada hikmah le tu kan haha.

Korang pernah alami tak kejadian cenggini?

You May Also Like

6 comments

  1. Pernah je.. Rasa cam nak ketuk je tangan tu.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Hahahaha Mai jarang schedule entry, asal habis tulis je tak sabaq-sabaq nak publish.

    ReplyDelete
  3. Banyak kali terjadi... Haha.. kadang tu nak schedule tapi tertekan publish terus.. lagi geram...

    ReplyDelete
  4. echa tak pernah schedule entri huhuhuhu.

    ReplyDelete
  5. Pernah jgk...pastu aware lebih skit

    ReplyDelete
  6. Pernah jugak jadi. hihi. Biarkan jela dah nak wat camne kan. Sekarang suka publish terus je entri bila siap "D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p