Menang RM100 Voucher Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017!

by - July 07, 2017
Haritu Lazada ada mengadakan Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017 selama sebulan juga rasanya. Ada 4 weeks. Boleh join keempat-empat. Setiap minggu berbeza tema/tajuk. Satu artikel dikira satu penyertaan. Saya join semua minggu Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017 ni kecuali minggu kedua je. Minggu kedua dia suruh buat pasal dekorasi rumah. Adehhh fail saya bab deko deko + kreatif ni. Memang tak ada bakat seni langsung haha. Disebabkan tak ada idea langsung nak buat apa lah saya tak join minggu kedua tu.

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia hanya Tuhan yang menentukan...


Menang RM100 Voucher Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017!


Ada EMPAT kategori pemenang for this contest.. 1st Winner, 2nd Winners, 3rd Winners dan Weekly Winners. Weekly Winners ni konsepnya.. Lazada akan pilih 3 pemenang pada setiap minggu. Kira total ada 12 pemenang la for Weekly Winners category. 

Menang RM100 Voucher Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017!
Menang RM100 Voucher Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017!
Dan Alhamdulillah saya terpilih untuk memenangi kategori Weekly ni, pada minggu keempat. Dapat lah voucher shopping Lazada sebanyak RM100. Bawah ni adalah entri saya yang saya email kepada Lazada (minggu ke-4).


Syukur..

so apalagi Sayidah? Pergi laa pilih beg, baju, kasut flat kesayangan awak kat Lazada tu. cukupkan RM100 heheee.

Daaa~ wassalam :)

You May Also Like

14 comments

  1. Tahniah sayidah. Jom kita pakat shopping perabis RM100 tu hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah kc...tgh tggu voucher la ni..xsabarnya hihi

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... rezeki Allah dimana saja kan? Tahniah KC!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...rezeki KC...tahniah..akak pun sama dapat RM100

    ReplyDelete
  5. Bestnyyyaaa. ALhamdulillahhhh! Jangan lupa belanja ena sedikit. Ehhhhh Hiks

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis.seronok la nnti cuci mata

    ReplyDelete
  7. Tahniah . Selamat bershopping bersama lazada

    ReplyDelete
  8. congrats KC !! lama tak dengar khabar

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p