Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017

by - November 17, 2017
Semalam kakyong saya pergi ke Perodua Showroom Adenium Bukit Beruntung. Sempat laa beliau ushar jap kereta new myvi yang baruuu je dilancarkan pada bulan ni, November 2017.. Tapiii ushar jelah ye haha. Lepas cuci mata tu, apalagi.. beliau hantar gambar myvi baru yang beliau snap ke group whatsapp family. Cun sehh hahaha. Ada warna biru, dark purple, silver. Tangkap sekali gambar myvi baru dari depan, belakang, tepi bonet dan enjin. Cantikkk! Harga myvi baru ni pun cantik juga laa kekeke.


Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017


Gambar MYVI Baru - Biru Turqoise
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru - Merah
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017 | credit picture to the owner
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017 | credit picture to the owner
Gambar MYVI Baru - Dark Purple
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru - Silver
Gambar MYVI Baru & Harga MYVI Baru 2017
Gambar MYVI Baru 2017
Harga MYVI Baru 1.3 (Auto)
Harga MYVI Baru 1.3
AD3XZ MYVI-1300 X Z(A) RM49,737.00



Harga MYVI Baru 1.5 H (Auto)

Harga MYVI Baru 1.5 2017
AD5HZ MYVI-1500 H (AT) RM53,366.45

Harga MYVI Baru 1.3 G (Auto)

Harga MYVI Baru 1.3
AD3GZ MYVI-1300 G (AT) RM47,687.40
(COMPLETE) Harga Perodua Myvi Baru 2017 - PRICE OF THE ALL-NEW MYVI: klik SINI

Nak terang lebih-lebih pun saya tak tahu sebab saya bukanlah seorang yang minat gila-gila  dengan kereta mahupun curious tentang spesifikasi kereta ke apa hahahhaa. 

Makanya, kalau nak tahu lebih dalammmm tentang kereta myvi baru ni, boleh check it out kat website perodua sendiri ye hehhee - www.perodua.com.my :)

Okay daaa~ wassalam! :)

You May Also Like

7 comments

  1. cantik myvi baru..skali tgk mcm honda jazz

    ReplyDelete
  2. cantik memang cantik la KC.
    Harga pun cantik .
    Ayuh berhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Pergh!! Harga dia.. Telan air liur..
    Merah juga yang menawan.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Sis mmg pakai MYVI tapi ntah kenapa rasa lebih suka ngan style yg lama lgi lagi.. mybe sbb yg lama mcm PASSO kot.. yg baru ni nk lebih ke Honda Jazz..

    ReplyDelete
  5. Akak minat tengok body myvi tapi talut nak drive. Sobsss berangan je la mampu.. Haha

    ReplyDelete
  6. Siqah pakai Myvi dan berkenan betul dengan design baru ni sebab nampak cam Honda Jazz. Berkenan dengan Honda Jazz nanye dulu tapi tak mampu nak pakai. Hihi.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p