Total Blog Pageviews

Total entri blog tahun 2017 vs 2018.. mana yang lebih banyak?

by - December 20, 2018
Total entri blog tahun 2017 vs 2018 | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Memandangkan lagi 2 minit nak ke pukul 10 malam dan banyak kerja menanti.. saya buat short entri jela ye hehehe. Okay.. mentang mentang lagi 11 hari nak masuk ke tahun 2019, rasa macam nak compare pula apa yang 'berlaku' di blog pada tahun 2018 vs tahun 2017. Izinkan patik yew. Ha nak tanya juga lah ni pada korang semuaa.. berapa total entri blog tahun lepas dan tahun ni? Ada beza banyak tak? Berkurang or bertambah artikel? Or sama je bilangan nya?
Total entri blog tahun 2017 vs 2018.. mana yang lebih banyak?
Total entri blog tahun 2017 vs 2018.. mana yang lebih banyak? | image: Google


Total entri blog tahun 2017 vs 2018.. mana yang lebih banyak?


Bilangan entri blog sayidahnapisahdotcom:
Tahun 2017 - 686
Tahun 2018 - 516

Iye! Tahun lepas menang! Tahun ni lebih sikit dari tahun lepas!

Berbeza sebanyak 170 entri. Perghhh memang impossible laa kalau nak kejar hahaha. Enggak mampu den. Dengan kenduri kahwin banyak hujung minggu Disember ni, lagi lah. Blog pasti akan diabaikan sekejap.

Tapi takpela kan. Lets hope a better future tahun depan! Tibee haha.

Korang pula berapa? Kalau lebih banyak, tahniah! :)

Kalau lebih sikit compared to tahun lepas.. kita geng! HAHAHAHA.

Okay daa~ wassalam! :)

BACA JUGA:




You May Also Like

11 comments

  1. There is time that we have to fulfill what is important in our life..even me sometime jika dah menghadap kerja..blog tak terupdate

    ReplyDelete
  2. Tak boleh compare lagi sebab baru Oktober 2018 mula aktif berblog balik. Hahaha. Blog lama telah selamat dipadam. Hihi. Good job! Banyak tu entri :)

    ReplyDelete
  3. Kira banyak juga tu 516. Sy 200 pun mungkin x sampai thn ni 😂 sodihhh

    ReplyDelete
  4. tahun leoas 14 tahun ni 9 hahahah, entahlah moga istiqamah la hendaknya

    ReplyDelete
  5. abe kie memang buat sistem dimana setiap minggu kena pastikan ada 3 entri. Kalau x sempat, abe kie buat autopost siap2. jadi jika bz atau outstation pun entri segar tetap tersiar di blog.

    ReplyDelete
  6. kurang sikit je tapi memang banyak! kagummm sebab awak always maintain :)

    ReplyDelete
  7. ada lagi beberapa hari ni sempat kejar lagi tu hihi

    ReplyDelete
  8. wah banyak la tuh..tahniah teruskan usaha

    ReplyDelete
  9. Banyak lah tu kalau ada 500 entri tahun ni. Saya tak dapat nak bandingkan dengan tahun lepas sebab baru je mula blogging pada October 2018. Tahun depan lah baru boleh buat perbandingan.

    ReplyDelete
  10. Bagaimana dengan tahun 2019 ini???apa akan sebanyak 2018?banyak sangat entriny....taniah...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p