TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Total Pageviews Blog dah cecah 8 juta semalam!

by - December 13, 2018
Total Pageviews Blog sayidahnapisahdotcom | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Ehemmmm.. Saya sedar ramai je blogger yang lebih banyak juta daripada blog saya, tapi nak juga share good news kat sini aci tak? Hahaha. Yeayyy.. My total pageviews blog was already hit 8 million yesterday! ALHAMDULILLAH Alhamdulillah alhamdulillah! Terima kasih pada semuaaaaaaa readers yang saya hormati dan sayangi yang sudi berkunjung ke sini. I heart you alllll! 
Total Pageviews Blog dah cecah 8 juta semalam!
Total Pageviews Blog dah cecah 8 juta semalam!
Walaupun pageviews (PV) blog pinky saya ni memang sendu sekarang ni (kekadang satu hari tak capai 5k pun sobsobb) tapi syukur, sikit sikit lama lama jadi bukit. Hehehe. Tak sangka juga sebenarnya akan capai 8 juta pada bulan ni, ingatnya tahun depan. Bak kata saya tadi, PV blog macam jatuh. I don't know why. 

Tapi mungkin berkat usaha update entri selalu (kekadang cuti juga hahahaha) dan share entri di group Facebook, 8 juta berada dalam genggaman ohyeah!

'History' of My Total Pageviews Blog when It Hit...

2 juta - 21.8.2016
3 juta - 20.2.2017
4 juta - 18.7.2017
5 juta - 1.11.2017
6 juta - 8.2.2018
7 juta - 5.6.2018
8 juta - 12.12.2018

Tahun lepas 2 juta, tahun ni pun 2 juta, tahun depan...? Lets target 3 juta total, Sayidah! Haiyakk! You can do it! Chaiyokk!

Yang lain pun jom jom! Kalau saya boleh, anda anda anda mesti boleh punya lah! Sebab secara jujurnya saya hanyalah blogger picisan hukhuk.

Dan walaupun tak berapa layak pun untuk beri tips/nasihat tapi.. bawah ni saya ada share link tips-tips untuk naikkan trafik uv pv blog yang saya pernah tulis:

Yang sudah pun baca sebelum ni, terima kasih.. tapi dah amalkan ke belum? Hhehee.
Yang belum baca, sila sila klik di atas. Moga dapat input yang berguna.

Kalau rasa tak ada mood or 'malas' untuk update blog, boleh baca iniii: apakah perkara yang beri semangat pada blogger?

Okayy semoga bermanfaat.

Daaa~ wassalam! :)

You May Also Like

9 comments

  1. waaaaahh tahniah! harap harap blog sha pun boleh maju macam blog awakkk

    ReplyDelete
  2. masuk akal sih.. follower G+ saja ribuan.��

    ReplyDelete
  3. Banyaknya sampai 8 juta. Wow! Hehe. Tahniah.

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Satu pencapaian yang baik. Tak tahu bila boleh dapat pencapaian macam tu😂 Semoga terus bersemangat untuk update blog.

    ReplyDelete
  5. Wahh terbaiklah... Nanti saya nak baca. Thanks for sharing~!

    http://www.imaginasiklasik.com/2019/01/melihat-dunia-penuh-berusia-kian-hari.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p