takde '10 Juta Special Bloglist'.. tunggu total PV blog cecah 11,000,000! ~ sayidahnapisahdotcom takde '10 Juta Special Bloglist'.. tunggu total PV blog cecah 11,000,000! ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

takde '10 Juta Special Bloglist'.. tunggu total PV blog cecah 11,000,000!

by - February 27, 2020
takde '10 Juta Special Bloglist'.. tunggu total PV blog cecah 11,000,000! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Last update Rabu lepas.. Harini baru nak ngadap semula blog. Ish ish ishh Sayidah Napisah ni. Memang betul betul sepupu sepapat Chipsmore! Hahaha. Malam ni takde nak update benda serius sangat pun.. Just nak beritahu yang kali ni there is no Segmen 10 Juta Special Bloglist untuk meraikan my total PV (pageviews) blog yang dah reached 10 million.

Sebab sebelum sebelum ni, tiap kali blog saya hit angka ehem ehem juta, saya akan buat segmen bloglist khas dan menempatkan 10 blogger terpilih (pemenang) untuk 'duduk' di situ sehingga lah ke next juta pula.

Start dari 7 juta saya buat macam tu.. Until 9 juta yang lepas..


SEGMEN SPECIAL BLOGLIST 7 JUTA BY SAYIDAHNAPISAHDOTCOM - 5 Jun 2018
7 juta special bloglist
7 juta special bloglist
8 JUTA SPECIAL BLOGLIST SAYIDAH NAPISAH- 6 Januari 2019
8 juta special bloglist
8 juta special bloglist

SEGMEN 9 JUTA SPECIAL BLOGLIST - 14 Jun 2019
9 juta special bloglist
9 juta special bloglist
Tapiiii... For this 10 juta.. Pada permulaannya, saya memang ada niat nak buat.

Segmen 10 JUTA SPECIAL BLOGLIST gitchuw..


Tapiiii... Asyik tangguh tangguh till now.. So, I've decided to not to do it.

Saya akan cuba berusaha bersungguh sungguh untuk total PV reach 11 juta as soon as possible (bunyi macam senang je kan kahkahhh tapi inshaaAllah rezeki usaha keras takkan salah alamat).. And then I will do the segment of 11 juta special bloglist + Giveaway Cash. Haaa package sekali uolss haha..

Combine segmen & giveaway. Sebab sebelum ni saya tak pernah lagi anjurkan giveaway (GA). So, nanti nak buat segmen, alang alang menyeluk pekasam haa collaborate sekali dengan GA.. InshaaAllah~!

takde 10 juta special bloglist
total PV blog sekarang hampir cecah 10.3 juta. (mobile view)
takde 10 juta special bloglist
total PV blog sekarang hampir cecah 10.3 juta. (dekstop view)
Dengan rendah hati.. Mohon doakan seorang Sayidah Napisah ni rajin dan update sokmo yew hahhaa. Kalau tak update, macam mana orang nak datang singgah kann.. Macam mana pula views nak naik kann.. hmm.. Hehehe..

Okaii.. till next time, daa~ wassalam! :)

p/s: sesiapa yang nak masuk bloglist 'MY BLOGGER HEBAT' di blog pinky saya ini, boleh.. dialu-alukan! Sila drop URL blog di entri INI (jangan lupa baca syarat yew hehe).

You May Also Like

3 comments

  1. Tahniah KC! Nak masuk 11 juta dah pageview... terbaikkk
    Nak masuk bloglist KC jugak heeeee www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. yeay tahniah ^_^

    ReplyDelete
  3. Boleh boleh boleh..rajin rajin rajin.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p