http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!

By 7:50:00 PM , , , ,

Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!


Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Macam mana nak jadi dropship Biobax?

Dropship ni mudah kerana tidak perlukan modal. Syarat nak jadi dropship Biobax hanya satu sahaja. Kena beli dulu 1 botol biobax dengan saya. Kemudian, bila dah dapat, boleh la promote macam biasa di media-media sosial ataupun menggunakan apa-apa cara pun. Anda jual dengan harga yang sama RM80 termasuk harga postage. Then, bila ada orang order kepada anda, anda minta mereka bank in/transfer duit kepada anda & sertakan sekali bukti pembayaran & beri details nama alamat semua. Kemudian, RM20 anda ambil sebagai komisen. Segala urusan pos biobax kepada pelanggan saya akan uruskan.

Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Dropship/Ejen Biobax Diperlukan
Okay, macam mana pula kalau nak jadi ejen Biobax?

Kalau nak jadi agent, modal perlu 10 kotak Biobax. RM45 untuk satu kotak. So, RM45 X 10 kotak = RM 450. Kemudian, anda jual kepada orang 1 botol biobax RM80 termasuk harga postage.

Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Biobax khas untuk ibu hamil yang sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut
Kenapa perlu join jadi ejen Biobax Cool Theraphy?

1) Produk yang KURANG PERSAINGAN dan SENANGG JUAL dan PERMINTAAN TINGGI terutama dari ibu mengandung kerana produk yang tidak panas, berbau wangi dan kelegaan seawal 2 minit.

2) Sistem CANGGIH jualan online. dapat menyimpan rekod setiap jualan yang dilakukan dalam sistem dan lihat statistik jualan.

3) Bahan pemasaran seperti E-book panduan teknik pemasaran percuma, gambar produk, gambar testimoni, design-design produk dan testimoni, selfie pengguna bersama produk, dan lain-lain.

Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Biobax - penawar sakit belakang
4) Branding HQ Video Duta (Irene Nadia) di TV ALHIJRAH, gambar keratan akhbar produk Biobax di UTUSAN, METRO, dan KOSMO.

Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
Biobax pernah masuk di TV Al-Hijrah!
5) Support dari HQ melalui FB Group dan Training.

6) Flyer (agent&stokis) dan tshirt, bunting (stokis sahaja)

Memang menarik lah!

Dropship/Ejen Biobax Diperlukan!
saya dah cuba tau Biobax ni, best!
Secara keseluruhannya, Biobax ni boleh melegakan sakit belakang, sakit pinggang, sakit lutut, kebas kaki, sakit kaki, resdung dan banyak lagi! Jika nak tahu apa kelebihan dan kebaikan Biobax Cool Theraphy ni dengan lebih lanjut , boleh klik SINI.

Berminat untuk menjadi agen atau dropship BIOBAX? 
Boleh hubungi (whatsapp/call/SMS) saya di 0172008642 atau emel di sayidahnapisah65@gmail.com.

Haa kalau nak beli Biobax ni pun boleh, whatsapp je saya 0172008642. Jangan risau! Biobax ni ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) - NOT151103971K. & juga Biobax ni diperbuat daripada 100% bahan organik. So, sesuai untuk semua peringkat umur :)

Nak tahu testimoni-testimoni berjaya Biobax? Klik SINI untuk baca :)

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.