Search This Blog

11 INFO PENTING TENTANG MAHA 2016 YANG PERLU ANDA KETAHUI!

By 2:46:00 PM , ,

Siapa yang dah pergi MAHA 2016? Saya belummm. Dan memang tak ada harapan la nak pergi MAHA 2016 haha sebab jauhhh nii duduk di Seremban. Hmm.. Saya pernah pergi sekali je MAHA. Rasanya pada MAHA 2013 atau 2014 haha lama dah. Best sangat! Paling best bila dapat melantak durian kat gerai situ dengan kawan-kawan. Perghh nikmat! Siap bawa beberapa ulas (masuk dalam bekas) balik ke kolej sebab tak mampu nak habiskan semua durian kat situ.

MAHA 2016, MAEPS SERDANG, 1-11 DISEMBER 2016


11 INFO PENTING TENTANG MAHA 2016 YANG PERLU ANDA KETAHUI!
11 INFO PENTING TENTANG MAHA 2016 YANG PERLU ANDA KETAHUI!


11 perkara tentang MAHA 2016


1. Rasai 168 sajian makanan popular di Empayar Makanan.

2. Lebih 100 gerai menjual buah-buahan, sayur-sayuran dan bunga-bungaan segar.

3. Hampir 20 seminar dan kursus pemasaran untuk melonjakkan perniagaan anda.

4. Agrotainmen untuk seisi keluarga di Kampung Durian Runtuh Upin dan Ipin.

5. Kemunculan Erma Fatima dan selebriti lain di Kampung Mak Cun.
Tuna in the House, rumah nelayan terbalik, Kingdom of Shark, rangka ikan paus dan peluang merasai ikan termahal di Laman Perikanan.
Lembu sado, perah susu, jumpa doktor vet dan pengalaman farmville di Laman Ternakan.

6. Rhythm of the Farmers menampilkan Khalifah, Wali Band, Shila Amzah, Projector Band, Man Bai, Ramli Sarip, Ebiet G Ade dan ramai lagi.

7. Lebih 180 kenderaan di dalam MAEPS Serdang untuk memudahkan pergerakan pengunjung, seperti bas, tram, buggy dan wagon.

8. 7,000 tempat letak kereta disediakan dalam MAEPS, 1,900 lagi di UPM dan MARDI. Untuk yang tidak mahu memandu, bas shuttle disediakan dari stesen Komuter KTM Serdang, UPM dan IOI City Mall.

9. 10,000 petugas keselamatan, lalulintas dan khidmat pelanggan sedia menawarkan bantuan kepada pengunjung.

10. Ruang pameran lebih 6 kali ganda keluasan padang bola. Laman-laman pertanian pula berkeluasan lebih 35 padang bola!

11. Kemudahan pengunjung: 8 kaunter informasi, 23 surau, 670 tandas termasuk OKU, 350 gerai makanan termasuk food truck, 20 hentian tram.

11 INFO PENTING TENTANG MAHA 2016 YANG PERLU ANDA KETAHUI!
MAHA 2016 diadakan di MAEPS, SERDANG, SELANGOR, Malaysia pada 1-11 December 2016

WAHHHHHH BESTNYA! So.. Siapa siapa yang berkelapangan tu, pergi lah hadir ke MAEPS Serdang pada 1 Disember hingga 11 Disember 2016 memeriahkan MAHA kali ni. Dibuka dari 10 pagi hingga 11.00 malam setiap hari.

Have fun and have a good time at MAHA ! Sekarang ni kan musim hujan, so sediakan payung sebelum hujan! Ehe :)

p/s: Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray yang diperbuat daripada 100% bahan organik. Hanya spray dan sapu sahaja. Berkesan melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut, sakit pinggul, kebas-kebas, kejang, lenguh-lenguh, sakit segugut, selsema, terseliuh, resdung, tergeliat urat, gout. RM80 termasuk postage untuk 1 botol. RM150 untuk 2 botol. Testimoni berkesan boleh tengok (klik) di SINI

Sesiapa yang nak beli Biobax atau nak jadi dropship/agen/mini stokis Biobax, boleh whatsapp saya 0172008642 (Sayidah)


11 INFO PENTING TENTANG MAHA 2016 YANG PERLU ANDA KETAHUI!
BIOBAX COOL THERAPHY
SPRAY DAN SAPU shj di tempat sakit!

You Might Also Like

9 comments

  1. Sediakan duit banyak banyak ya 😃

    Boleh borong benih pokok buah dan bunga 😍

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak pergi besok. Rancang nak datang awal pukul 8 pagi.

    ReplyDelete
  3. memang best sangat maha 2016...saya dah pegi tadi..gerai makanan pun banyak...rugi tak pegi...cuma bawak duit lebih sikit...nak masuk kat kg durian runtuh upin & ipin pun kena bayar...dewasa rm25 kanak2 rm 10.

    ReplyDelete
  4. InshaAllah pergi hari ni. Miga dipermudahkan urusan. First tine pergi MAHA ni. Heee

    ReplyDelete
  5. Point no.7, walaupun ada 100+ tapi masih tak mencukupi. Ramai gila orang yang datang. Tak dapat nak support bilangan pengunjung yang datang.

    ReplyDelete
  6. terbaik. dah pergi maha 2016. tak sabar nak tunggu MAHA akan datang

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.