UV PV sayidahnapisahdotcom Jun 2017

by - July 03, 2017
As usual, rutin si Sayidah update every month's UV PV sayidahnapisahdotcom. And for last month, Jun 2017 teruknya UV PV sayidahnapisahdotcom! Hahaha. Malu haihhh nak tunjuk. Tapi takpelah, moga ni jadi semangat si Sayidah tu untuk tingkatkan usaha kelak hihi.


UV PV sayidahnapisahdotcom Jun 2017 di Google Analytics



UV PV sayidahnapisahdotcom Jun 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom Jun 2017
UV (unique visitors) = 52,448

PV (pageviews) = 150,664

Bounce rate = 11.81%

UV PV sayidahnapisahdotcom Jun 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom Jun 2017
PV sayidahnapisahdotcom di dashboard blog untuk bulan lepas less more 196,215 je. Huwaaa tak sampai 200K pun hahaha. Bertabah lah hatii sayidah uitt.


Alhamdulillah, tapi kuciwa sikit sebab menurun berbanding bulan Mei 2017. 

Bila dikaji kenapa laa menurun dengan banyaknya.. rupanya, UV PV pada hari raya pertama, 25 Jun hingga ke raya keenam, 30 Jun 2017 sangat lah kurang. Yelahh siapa je kan ada mood nak ushar blog pada awal-awal Raya Aidilfitri. Pergi beraya memang lupa diri jap haha. Orang pun tak ada nak kunjung.

Bila start 1 Julai 2017, haaa naik balik UV PV. Lega den nengoknya. So, this month Sayidah Napisah, sila usaha keras sikit. Jangan nak malas. Kang kena piat telinga haha.


p/s: korang jangan gelak tau UV PV si sayidah ni pula. Bagi semangat sikit kat dia heee.

Okaii. Daaa~ wassalam :)


Baca juga:

You May Also Like

8 comments

  1. bulan puasa merudum sikit. taktahu nape. Cici yang PV dah rendah, lagi lah bertambah rendah -__-

    ReplyDelete
  2. Dahsyat betul..

    Saya nak dapat 500pv daily pun susah

    ReplyDelete
  3. wah banyakkknyaaa...kita ciput ciput aje..haha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p