UV PV sayidahnapisahdotcom Mei 2017

by - June 02, 2017
Sepatutnya semalam saya nak share UV PV blog bulan Mei yang lepas. Tapi, boleh pula terlupa + tak sempat. Makanya, harini lah baru berkesempatan nak publish entri UV PV blog saya yang sudah menjadi rutin kebiasaan saya setiap bulan untuk share kan hahaha.


UV PV sayidahnapisahdotcom Mei 2017


UV PV sayidahnapisahdotcom Mei 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom Mei 2017

Unique visitors (UV): 76,770

PageViews (PV): 216,257

Bounce rate (BR): 13.13%

Yeayyyyy UV naik 3,000 berbanding bulan April! Haha. Maybe bulan puasa kan, so entri resepi dan berkaitan puasa/keagamaan membantu menaikkan UV PV blog sayidahnapisahdotcom ni. Entri saya yang berkaitan dengan JPJ pun makin ramai yang cari. Alhamdulillah hehehe.


PV blog dari Dashboard:

pageview blog

Yang bestnya, saya dapat publish 56 entri pada bulan Mei! Tepuk tangan pada diri sendiri hahahha. Syukur sangat penyakit besar dan berbahaya iaitu M tak muncul sangat pada bulan Mei, tu selalu update. Moga semangat mengupdate entri bulan Mei berkekalan dan berterusan lah hingga hujung tahun ni hhehe.

Haa korang pun jangan malas-malas ye. Bak kata pepatah -- "Orang malas selalu rugi" #ubahperibahasasendiri #kauhado #kbai

You May Also Like

10 comments

  1. wow..hebatnya iday,akak tak pernah sampai 7k sehari...

    ReplyDelete
  2. hi kc hebatnya awak niii...idola sangat ni,kak lina da follow sini,jom exchange link...hihi

    ReplyDelete
  3. Pembakar semangat ni. Tunjuk ajar ku sifu.:)

    ReplyDelete
  4. syabbas betti...jgnkan 7k 7ratus pun menggigil den..tahniah!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p