KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100%

by - April 15, 2015

 

Apakah KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100% ? 



Yang pertamanya, entry kita akan berada di halaman teratas di mesin carian seperti Google&Yahoo. So, bila dah berada di halaman atas atas, mestilah akan ramai yang mengunjung ke blog kita dan userview(UV) blog kita pun turut meningkat :)

Macam mana nak tahu check berapa peratuskah SEO blog kita? Boleh check di https://chkme.com/page-seo-tools

Blog memburucintamu.blogspot.com dah 100% yeay! Alhamdulillah thanks to abe we.


KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100%
SEO blog saya 100%
Ini adalah salah satu entry saya yang berada di halaman teratas di carian Google

KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100%
search :bila lelaki suka
Nak tahu macam mana nak dapatkan SEO 100%? Mudah sahaja. Don't worry. Ada abam abam sado yang sudi membantu.

Boleh pergi ke sini (http://www.nazlee.com/2015/03/cara-membuat-blog-seo-100.html) atau sini (http://wayneharraz.blogspot.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html). Selepas ikut langkah-langkah dapatkan SEO 100% di dalam entry atas tu, inshaaAllah SEO blog anda akan dapat 100% !

Baca juga:

You May Also Like

10 comments

  1. abg nazlee & bro hasrul hassan my mentor untuk SEO,.. hehehe.. rajin baca je..

    ReplyDelete
  2. Blog saya pun seo dah 100%. Tenkiu abam2 sado. ^^

    ReplyDelete
  3. EFG TERBAIK ..Wah entri KC debaikk laaa..Tahniah KC..

    ReplyDelete
  4. Siqah dah baca, dah pergi ke blog mereka juga tapi masih yak faham bab tutorial. Lemah betul rasa. Takpelah. Nanti siqah kaji lagi. Btw, thanks dear for the info :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p