http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100%

By 3:30:00 PM

 

Apakah KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100% ? 



Yang pertamanya, entry kita akan berada di halaman teratas di mesin carian seperti Google&Yahoo. So, bila dah berada di halaman atas atas, mestilah akan ramai yang mengunjung ke blog kita dan userview(UV) blog kita pun turut meningkat :)

Macam mana nak tahu check berapa peratuskah SEO blog kita? Boleh check di https://chkme.com/page-seo-tools

Blog memburucintamu.blogspot.com dah 100% yeay! Alhamdulillah thanks to abe we.


KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100%
SEO blog saya 100%
Ini adalah salah satu entry saya yang berada di halaman teratas di carian Google

KEBAIKAN & KEPENTINGAN SEO 100%
search :bila lelaki suka
Nak tahu macam mana nak dapatkan SEO 100%? Mudah sahaja. Don't worry. Ada abam abam sado yang sudi membantu.

Boleh pergi ke sini (http://www.nazlee.com/2015/03/cara-membuat-blog-seo-100.html) atau sini (http://wayneharraz.blogspot.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html). Selepas ikut langkah-langkah dapatkan SEO 100% di dalam entry atas tu, inshaaAllah SEO blog anda akan dapat 100% !

Baca juga:

You Might Also Like

10 comments

  1. abg nazlee & bro hasrul hassan my mentor untuk SEO,.. hehehe.. rajin baca je..

    ReplyDelete
  2. Blog saya pun seo dah 100%. Tenkiu abam2 sado. ^^

    ReplyDelete
  3. EFG TERBAIK ..Wah entri KC debaikk laaa..Tahniah KC..

    ReplyDelete
  4. Siqah dah baca, dah pergi ke blog mereka juga tapi masih yak faham bab tutorial. Lemah betul rasa. Takpelah. Nanti siqah kaji lagi. Btw, thanks dear for the info :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.