http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

TIPS MUDAH DIET - Kevin Zahri

By 3:38:00 PM , , ,

TIPS MUDAH DIET MALAYSIA - Kevin Zahri

1) Makan lah nasi (tapi segenggam sekali makan )

2) Makan kerap ( untuk elak nafsu makan )

3) Pastikan ada serat ( kawal nafsu makan )

4) Tahu keperluan kalori (ramai fail yang ni )

5) If nak, 1/2 air manis 

6) Makan antara hidangan (again, kawal nafsu tu)

7) Minum air kosong (tak tahu banyak mana. Janji urin jernih)

8) Protein in every meal (sekali lagi,bantu kawal nafsu)

9) Tak perlu diet gila-gila (amalkan kesederhanaan)

TIPS MUDAH DIET - Kevin Zahri



Empunya badan ni pun kena diet gak. Tapi tak mampu tak makan nasi haha. Yang sekarang ni istiqamah pun yang minum air kosong tu. Sehari tu kalau rajin , boleh je minum sampai 3 liter lebih. Al-maklum lah berat badan pun kena minum air yang banyak. Orang kata kalau nak tahu berapa liter kita nak minum. 25kg untuk satu liter. So, kira lah sendiri berapa yang harus diminum ye. 

Jom terjah entri yang best ni!

PERSONALITI DAN DIET MENGIKUT JENIS DARAH


TIPS DIET YANG BETUL


CARA MENGECILKAN PUNGGUNG DENGAN CEPAT





You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.