http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

#CABARAN20HARI PENGALAMAN PAHIT DI BULAN PUASA-berbuka di saat akhir

By 11:35:00 PM


#CABARAN20HARI PENGALAMAN PAHIT DI BULAN PUASA





Wassap wassap. Hehehe. Alhamdulillah dah hari kelima! Wah wahhh. So, apa tajuk #Cabaran20Hari kita harini? Yeah, pengalaman pahit di bulan puasa.


#Cabaran20Hari MENU WAJIB BULAN PUASA




Pengalaman pahit ye? Hmmm. Jenuh den pikiaq ada ke pengalaman pahit di bulan puasa ye? Hmmm.

Tertinggal bangun sahur boleh dianggap pengalaman pahit tak?

Tak sempat nak minum air semasa sahur dianggap pengalaman pahit tak?

Termakan makanan pahit boleh dianggap pengalaman pahit tak? #lawakhambar

Haaa ada satu ni! Ni betul-betul pahit ni. Pahit campur masam pun ada. Okay lah situasi ni mungkin pernah terjadi kat ramai perempuan di luar sana.

Pengalaman pahitnya ialah.. tinggal beberapa minit sebelum azan maghrib untuk berbuka puasa, ABC(Allah Bagi Cuti) pun datangggg. Dangg~Terbatal lah puasa ku hari tersebut. Uhuk uhuk pahit tak pengalaman ni? Orang perempuan je boleh rasa pahitnya ni haha.

Okay done! Jumpa esok, next cabaran !



Entri #Cabaran20Hari sebelum ini:



1) apa erti puasa pada anda


2) pengalaman sahur yang tidak mencabar


3) resepi sahur paling ringkas -lempeng


You Might Also Like

3 comments

  1. teramat pahit tu..5 minit jer lagi..wuarghhhhh >_<

    ReplyDelete
  2. hahaha..yang paling sadis tinggai sesaat je lagi nk buke.. hoho

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.