Cabaran7Hari : Gadget Tercinta Dan Banyak Berjasa Padaku

by - October 07, 2015

Cabaran7Hari : Gadget Tercinta Dan Banyak Berjasa Padaku


Whoaaaa harini last day cabaran7hari ! Day #7 sudahhh. Dan the last one cabaran is apakah gadget tercinta bagi anda?

Cabaran7Hari : Gadget Tercinta Dan Banyak Berjasa Padaku


Yesssss inilah gadget ku tercinta dan banyak berjasa padaku (sempat promote blog lagi tu hahahaha) ! Beli laptop jenama Lenovo (bukan ovonel ye hahaha) ni time first year UPM dulu. Sekarang dah fourth year(final year) di UPM. So, dah 4 tahun bersamaku lappy ni. Beli guna duit PTPTN masa tu hahaa. Alhamdulillah sihat walafiat sampai sekarang walaupun pernah sekali hantar kedai untuk format dan RM100 juga dihabiskan untuk format tu hehe.

Assignment semua guna lappy ni. Tengok movie ramai-ramai dengan kawan guna lappy ni. Edit post blog guna lappy ni. Layan lagu semua guna lappy ni. Stalk crush guna lappy ni. Opppss hahaha kantoii :p

Harap la lappy ni berkekalan sihat walafiat lama nyee sayang hehehe. Okay done!

Tahniah pada diri sendiri dan juga pada semua yang join cabaran7hari ni kerana telah berjaya mendisiplinkan diri sendiri untuk up entri mengikut tajuk-tajuk cabaran mengikut hari tertentu. Dan juga berjaya mengkreatifkan diri sendiri untuk menyahut cabaran7hari ini. Well done! *bunga api shiung shiunggg* *tepukan gemuruh* *jangan lupa sujud syukur* :D

Berjumpa pada next Cabaran. Cabaran apa? Tungguuu~


You May Also Like

12 comments

  1. Zmn akk kat u dulu cuma mampu bli pc. Laptop xmmpu lg. Zmn keje br mampu bli laptop8

    ReplyDelete
  2. sama laaa.. gadget paling ena syg adalah lappy ena sebab lappy ni pemberian parents ena...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah selesai sudah 7 hari ye...tahniah..

    ReplyDelete
  4. kite sama..dapat ptptn beli lptop dulu..hihi

    ReplyDelete
  5. Lebih kurang sama umur laptop kita ni.

    ReplyDelete
  6. nona ber netbook je..tapi aslkan sihat, seronok jer gune kannn :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kc.

    Untung kc. akak dulu guna pc kat cybercafe ja. dulu uni mana ada wifi cam sekarang...

    Apa-apapun semoga notebook kc sentiasa sihat & walafiat.

    ReplyDelete
  8. wow sungguh berjasa laptop nie...bagus2...banyak khidmat dan kejayaan.

    Jom santai-santai join Giveaway
    Giveaway Nurfuzie Dot Com #1

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan. Ni rupanya Sayidah Napisah yang menang giveaway ummiseri. Aktif berblogging rupanya. Tahniah!

    ReplyDelete
  10. As salam..BW kat sini..

    Harap lappy sihat selalu..hehe..

    Betul2..tepuk untuk diri sendiri & semua yang joint cabaran 7hari efgkbba sebab berjaya menyahut cabaran..gigih update entry ikut tajuk yang dah dibagi..ooo..ada cabaran lagi ke?okey, harus joint jugak ni.. ;)

    ReplyDelete
  11. format RM100 tu agak mahal ler kc, biasa RM30 je

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p