http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!

By 10:59:00 PM , ,

Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!


Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!
credit to : mothership.com


Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!
credit to : the3rdsaruwatari.com


Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!
credit to : www.google.com


Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!
credit to :amalinuraksani.wordpress.com


Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!
credit to : www.cosmopolitan.com.hk

Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!
credit to : www.koreaboo.com

Cabaran7Hari : Drama TV / Movie Feveret Den!
credit to : 4minutetime.com


Yeapp! Running Man! Saya bukan gilaaaa Kpop or fanatik Kpop. Tapi saya sukaaa sangat dengan Running Man! 

Sebab apa? Kreatif. Menghiburkan. Menambah ilmu kita tentang negara Korea (permainan, budaya,makanan, pakaian), Mendebarkan!

Dan saya sangat suka tengok ke-akrab-an sesama ahli Running man - Haha, Jongkook, Jaesuk, Sukjin, Gary, Kwangsoo, Jihyo.

Saya paling suka Jongkook, Kwangsoo dan Jihyo. Paling suka mestilah Jihyo. Sebab Jihyo macam muka saya. #eh hahahaha. 

Okay lah drama TV / Movie Feveret anda pula apa ? Den running Man hehe.


You Might Also Like

7 comments

  1. Suka sangat dgn Kwangsoo! hahaha dia kelaka gilaa kann. Rasanya semua dlm runningman tu ada karakter masing2. Paling kesian kat Suk Jin laa sbb dia paling tuaa kekekekee so org suka bahan dia ajussi kihkihhh

    ReplyDelete
  2. kak umul pnh tgk skali jer running man nihh...:)

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka Running Man juga.

    ReplyDelete
  4. Yeeaayhhh!! kita geng...sep sikit..giler dengan running man ni jgak... kalau boleh hari2 nk tgk..terapi stress...hahaha

    ReplyDelete
  5. yea sep sep.. suka kwangsoo jugak =)

    ReplyDelete
  6. running man eh. kita pernah layan sekali ngan housemate. not bad la. cuma kita x layan selalu. hehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.