payment first job Sushivid dah masuk wallet!

by - November 17, 2017
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semuaa~! Bila group whatsapp AFB petang tadi ada cakap pasal sushivid, terdetik rasa nak ushar akaun susivid sendiri. nak juga tahu payment first job dah masuk ke belum. Sebab haritu kata dalam masa sebulan, duit masuk. Dan alhamdulillah! check checkkkk.. finally payment first job Sushivid dari MYCYBERSALE udah masuk wallet! Wallet akaun Sushivid la tapi nyaa.. belum masuk wallet real lagi hahaha.


payment first job Sushivid dah masuk!

payment first job Sushivid dah masuk wallet!
payment first job Sushivid dah masuk wallet!
Cover harga job tu sebab nak jaga hati sendiri dan hati orang lain juga. Hati sendiri sebab tak nak riak dan bangga diri hahahaha. 

Dapat first job tu pun, lepas dah banyak kali saya duk propose selalu. Alhamdulillah ada jugaa rezeki satu proposal saya yang diterima dan melekat. #rezekitakpernahsalahalamat

Ni dua blogpost job tersebut saya buat haritu sempena MYCYBERSALE:

Siapa yang nak join Sushivid? Meh mehhh. Syarat nya mudah je.

Hanya perlu sekurang-kurangnya satu daripada yang berikut:
-- YouTubers: 250 subscribers 
-- Instagrammers: 2,000 followers
-- Bloggers: 2,000 visits every month

Siapa yang nak join Sushivid, boleh daftar di SINI.


Kalau ada keluar macam kat gambar bawah ni, klik yang "I'M AN INFLUENCER" untuk sign up. Then klik 'JOIN US TODAY'. Kemudian, ikut lah arahan yang seterusnya kekekeke.

payment first job Sushivid dah masuk wallet!
Klik SINI untuk daftar.
Okayyy goodluck! Hehehe.

Daaa~ wassalam :) 

You May Also Like

15 comments

  1. Alhamdulillah rezeki... kak liez still xberjaya lagi nak dpt job dr sushivid ... masih xfaham... rugi xg class hr tu huhuhu

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa. Tahniah!! Syarat tak lepaslah. Hehe

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa!! Alhamdullilah rezeki tau :)

    ReplyDelete
  4. bestnya, alhamdulillah.. akak punya la register, rupa2nya ada syarat ig kena 2k follower... ish ish ish, patutlah sushivid jeling sebelah mata pun x nak... uwaaa....

    ReplyDelete
  5. Amer tak pernah dpt mana2 job dri sushivid nih. Sedih juga.... Boleh share tak tips masa nak isi proposals tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloo amer. takde tips gempak sangat pun. saya copy paste je contoh proposal dia bagi tu then tambah sikit-sikit bagi sedap sikit hahaha.

      Delete
  6. Tips please..setakat ni proposed, pending gitu je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kc pun banyak gak pending kak fieza. ni baru satu berjaya hahaha.

      Delete
  7. tahniah daling! alhamdulillah rezeki. doakan busyra dpt job dri sushivid plis. hehe

    ReplyDelete
  8. try jgk...tp still tak tahu mcm mne nk gne

    ReplyDelete
  9. Patut la sushivid xpndg.. blog xhebat mcm kak cik.. btw tahniah kak cik~~

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p