http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

AIR BATU CAMPUR (ABC) SPECIAL DI PORT DICKSON

By 8:20:00 PM , , ,

AIR BATU CAMPUR (ABC) SPECIAL DI PORT DICKSON


AIR BATU CAMPUR (ABC) SPECIAL DI PORT DICKSON

Petang-petang, angin sepoi sepoi bahasa, udara dingin sejuk, hujan lebat membasahi bumi Port Dickson, jom kita layanzzz ABC special ! :D

AIR BATU CAMPUR (ABC) SPECIAL DI PORT DICKSON

Sedap memang sedap! Dah lama tak pekena ABC, sekali sekala layan kan tekak dengan ABC syok beno! 

AIR BATU CAMPUR (ABC) SPECIAL DI PORT DICKSON

Oh ni saya dengan Wani. Kami dua orang di sini. Lagi 18 kawan saya tengah syok pekena ABC, ada yang order cendol, ada yang order Laichi Kang, ada yang order Ice Blended Milo gituww~

Harga ABC Special ni hanya RM4. Harga ABC, cendol dan lain-lain tak tahu pula. Lupa pula nak interview hehehe.

Warung ni terletak di tepi pantai Port Dickson je. Kalau datang Port Dickson, datang la sini. Lepas dah penat mandi laut dan melakukan aktiviti riadah di Port Dickson, memang sedap kalau layan ABC special ni! :D

Selamat melayan ABC! 

You Might Also Like

9 comments

  1. sedap nya

    blogwalking follow sini dari Peserta Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #1

    theyanaonly

    ReplyDelete
  2. Huishh sedapnyaaaa... mohon belanja ena nanti.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa..panas2 gini makan abc marbelous

    ReplyDelete
  4. Sedap mkn panas2 nie..
    Perrrr

    BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AMDISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  5. Musim jerebu best kalau dapat ABC

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.