http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

#Cabaran20Hari TETAMU RAYA PALING DITUNGGU-para blogger

By 9:51:00 PM

#Cabaran20Hari TETAMU RAYA PALING DITUNGGU-TUNGGU


Dalam ramai-ramai orang, orang mana yang paling saya tak sabar-sabar nak mereka datang menjadi tetamu di hari raya.


Blogger-blogger yang ada di bumi Malaysia ni!


Nak sebut sini satu-satu blogger yang saya follow, kenal, famous dan sayang memang tak terhabis la sampai esok kan.

Blogger yang paling-paling nak jumpa? Of course lah keluarga EFG-iers ku yang havoc dengan parody,typo yang semakin hebat, perang tag di instagram dan buat #lawakhambar haha. Then, yang pernah jadi keluarga EFG. Then, blogger yang terkenal dengan blognya yang mantop-Ben Ashaari&Hasrul Hassan. The, semua blogger yang saya follow, kenal, minat dan suka.

Semoga mereka-mereka ni dapat jadi tetamu raya saya setiap tahun! :D






exchangefeedgroup

EXCHANGE FEED GROUP




ben ashaari
credit : facebook Ben Ashaari




hasrul hassan
credit : page hasrulhassan.com


Entri #Cabaran20Hari sebelum ini:


1) apa erti puasa pada anda



2) pengalaman sahur yang tidak mencabar



3) resepi sahur paling ringkas -lempeng


You Might Also Like

4 comments

  1. Kc tak nak pun letak gambar akak kat situ. Hahahhaha :P

    ReplyDelete
  2. hopefully sis dapat berjumpa dengan mereka.. inshaAllah amin

    ReplyDelete
  3. semoga impian kc berjaya..insyaAllah

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.