#Cabaran20Hari TETAMU RAYA PALING DITUNGGU-para blogger

by - July 07, 2015

#Cabaran20Hari TETAMU RAYA PALING DITUNGGU-TUNGGU


Dalam ramai-ramai orang, orang mana yang paling saya tak sabar-sabar nak mereka datang menjadi tetamu di hari raya.


Blogger-blogger yang ada di bumi Malaysia ni!


Nak sebut sini satu-satu blogger yang saya follow, kenal, famous dan sayang memang tak terhabis la sampai esok kan.

Blogger yang paling-paling nak jumpa? Of course lah keluarga EFG-iers ku yang havoc dengan parody,typo yang semakin hebat, perang tag di instagram dan buat #lawakhambar haha. Then, yang pernah jadi keluarga EFG. Then, blogger yang terkenal dengan blognya yang mantop-Ben Ashaari&Hasrul Hassan. The, semua blogger yang saya follow, kenal, minat dan suka.

Semoga mereka-mereka ni dapat jadi tetamu raya saya setiap tahun! :D






exchangefeedgroup

EXCHANGE FEED GROUP




ben ashaari
credit : facebook Ben Ashaari




hasrul hassan
credit : page hasrulhassan.com


Entri #Cabaran20Hari sebelum ini:


1) apa erti puasa pada anda



2) pengalaman sahur yang tidak mencabar



3) resepi sahur paling ringkas -lempeng


You May Also Like

4 comments

  1. Kc tak nak pun letak gambar akak kat situ. Hahahhaha :P

    ReplyDelete
  2. hopefully sis dapat berjumpa dengan mereka.. inshaAllah amin

    ReplyDelete
  3. semoga impian kc berjaya..insyaAllah

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p